Uvjeti internetske trgovine

UVJETI NAKUPA

Kupac svojom narudžbom potvrđuje da prihvaća naše uvjete prodaje. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača (ZVPot-UPB2), kupac može odustati od ugovora u roku od 15 dana nakon primitka robe. U slučaju da ne možemo garantirati isporuku robe, zadržavamo pravo odustati od narudžbe. Kupca obavještavamo e-mailom ili telefonom.

 

UGOVOR

U našoj internetskoj trgovini zaversku.eu kupujete udobno i bez nepotrebnog rizika. Svi su proizvodi predstavljeni s osnovnim informacijama i slikama. Ako želite više informacija ili vam je potreban savjet, možete nas kontaktirati e-poštom na info@zaverski.com ili telefonom na broj 02 331 56 27.

 

Vlastito prihvaćanje

Robu možete preuzeti u našem skladištu, u sjedištu Branka Zaverskog s.p., Titova cesta 48, 2000 Maribor. Prednost posjedovanja pikapa je mogućnost trenutne ugradnje na vozilo.

 

DOSTAVA

Kada kupite 4 ili više guma za osobna vozila, 4 ili više naplataka i 2 ili više motornih guma, roba koju kupite isporučuje se besplatno bilo gdje u Sloveniji. Ako kupite manje od navedenih količina, naplatit će vam se troškovi dostave po službenom cjeniku tvrtke From GLS d.o.o. Za kupnje završene do 16:45, roba će biti dostavljena na vašu adresu sljedeći dan. Za kupnje završene nakon 16:45, roba će biti dostavljena na vašu adresu u roku od 2 dana. Dostava je sigurna i pouzdana putem vlastite službe dostave ili kurirske službe. Postoji mogućnost da bilo koji naručeni predmet nema na skladištu. U tom slučaju kontaktirajte nas e-poštom na info@zaverski.com ili telefonom na 02 331 56 27 i mi ćemo vas obavijestiti o vremenu isporuke.

 

OGLAŠAVANJE I POVRATAK PROIZVODA

Proizvodi u internetskoj trgovini podliježu jamstvenim uvjetima u skladu sa slovenskim zakonom. Članci jamče proizvođača, uvoznika ili prodavača. Prilikom polaganja prava na garanciju priložite originalni račun i garancijsku karticu.

 

Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ZVPot-UPB2 ima pravo odustati od ugovora ili naloga. Kupac mora vratiti robu neoštećenu, u istoj količini i u originalnom pakiranju u roku od petnaest dana od obavijesti o odustajanju. Troškove vraćanja robe snosi kupac. Vrijednost vraćene robe vratit ćemo kupcu u roku od 15 dana od primitka vraćene robe prijenosom na tekući račun.

 

FELGE

Slike oboda su simbolične i prikazuju se uglavnom s pet vijaka. Većina ih je dostupna i s četiri, ali treba imati na umu da postoji mala razlika u samom dizajnu (npr., Naplaci s pet krakova i četverotočkaši malo su različiti zbog različitog rasporeda vijaka). KOČNICI KOJE SU SE PRIKLJUČILI NA VOZILO ILI AKO SU GUME PRIKLJUČENE NA KOČNICE, NE ODBIJAJU.

 

GUME

Gume se mogu vratiti samo ako su originalne. Neke slike prikazuju gumu s naplatkom koji je samo simboličan. GUME KOJE SU UVIJEK PRIKLJUČENE NA TOČKE ILI VOŽNJE, NE MOŽETE SE Vratiti

 

CIJENE I PLAĆANJE

Sve cijene su u EUR.

Dostava je podložna predračunu ili gotovinskom plaćanju dobavljaču. Prema vlastitom preuzimanju, moguće je plaćanje unaprijed ili u gotovini te većina plaćanja i kreditnih kartica. Saznajte više o načinima plaćanja ovdje.

Pridržavamo si pravo na promjenu dnevnih cijena. Cijene koje kupac potvrdi prilikom kupnje na mreži vrijede.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Podatke o kupcima dobivene s web portala zaverski.eu koristit ćemo isključivo za kupnju i poboljšanje funkcioniranja web portala. Podaci su zaštićeni u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka. Ni u kojem slučaju se informacije korisnika web portala neće proslijediti trećoj strani.

 

REGISTRACIJA

Registracija ili unos osobnih podataka u internetsku trgovinu zaverski.eu potreban je i potreban samo za ispravno i ažurno pružanje korisničkih usluga.

 

TRGOVINA SIGURNOSTI

Kupovina putem interneta na zaverski.eu potpuno je sigurna. Robu plaćate po primitku ili računom u pošti, banci ili internetskoj banci.

 

Korištenjem internetske trgovine zaverski.eu naveli ste da ste svjesni i da prihvaćate naše uvjete. Ako se ne slažete, nemojte koristiti internetsku trgovinu.

 

Hvala.

NOVOSTI PRI NAS

ARHIV NOVIC
Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup